Een eigen website! Wat nu?

Met het (laten) ontwerpen van een website bent u er nog niet. Er moet een "domeinnaam" (www.uwdomein.nl) worden aangevraagd. Er moet een server komen om de website op te slaan, etc.
En wat te denken van back-ups, virussen, hackers, etc.? Wilt u uw systeem/netwerk hieraan blootstellen? Firewall (al dan niet hardwarematig) aanschaffen en configureren/beheren? Een DMZ instellen?
En wat te denken van de "upload-"snelheid? Haalt uw verbinding 1 Mb? Uw bezoekers zitten op "download" van 1, 2, 4 Mb (of meer) en zullen de site erg traag vinden. Niet erg uitnodigend voor een volgend bezoek...

Sitrus heeft een beter idee. Laat deze vervelende, maar vooral gevaarlijke werkzaamheden over aan een gespecialiseerd bedrijf.
Via Lycos kan de website verspreid worden waardoor alle vervelende karweitjes uit handen worden genomen. Toch beslist u zelf welke E-mailboxen er moeten komen, welke FTP accounts er komen. Zelfs gebruik van MySQL, PHP-scripts, etc. behoren tot de mogelijkheden...

Daarnaast zijn er nog de standaard (gratis) services, zoals tellers, statistieken en noem maar op. Meer informatie (of bestellen)? Klik op "Strato PartnerShop"