Digitale fotografie is "hot"
Stond de echte "fotograaf" vroeger een hele avond in zijn DoKa om de ideale foto af te drukken, vandaag de dag gaat dit probleemloos met behulp van de PC. Automatisch de "rode oogjes" verwijderen, kleurbalans veranderen, de nieuwsgierige persoon op de achtergrond verwijderen of de grauwe lucht wat "zonniger" maken; allemaal geen probleem meer tegenwoordig.

En daar is dan je ideale foto die je graag wat groter uitgeprint wilt zien. De printer kan maximaal A4 aan (eventueel nog met een margin) en dat formaat lijkt toch wat klein wanneer het eenmaal aan een muur in de huiskamer hangt...

Wij bieden u de mogelijkheid de foto tot maximaal 297*420 mm (=A3 formaat) uit te laten printen op origineel Epson foto papier en originele Epson inkt (Epson garandeert kleurechtheid tot vele tientallen jaren) met de hoge resolutie van 2880*760 DPI.

U levert de foto('s) in het gewenste formaat en op nagenoeg ieder medium (geheugenkaartje, memorybar, ZIP (100 Mb), JAZ (2 Gb), ADR-tape, Internet, etc.) en resolutie aan en Sitrus maakt dan de afdruk (één op één).
En dat meestal binnen 24 uur!

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om foto's te lamineren.